Amigurumi·Ontwerp·Patronen

Gratis Patroon: Konijn Rita

Je vindt het patroon voor Rita nu hier.

Rita Rabbit Free Crochet Pattern Amigurumi Bunny

© 2018 – Konijn Rita is een patroon van Sylvia Molenaar (YarnandGingerTea). Alle rechten voorbehouden. Dit patroon is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet (deels) gereproduceerd, aangepast, gepubliceerd of verkocht worden zonder toestemming van de ontwerper. Je bent natuurlijk wel vrij om je eigen eindresultaat te delen en verkopen met een verwijzing naar de ontwerper.

© 2018 – Rita Rabbit is a pattern of Sylvia Molenaar (YarnandGingerTea). All rights reserved. This pattern is for personal use only. This pattern or parts of it must not be reproduced, altered, published or sold without authorization. You are of course free to post your own finished doll online or sell it with a reference to the designer.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Advertentie

10 gedachten over “Gratis Patroon: Konijn Rita

 1. Hallo , ik ben Rita aan het haken! De kop en oren zijn klaar. De pootjes ook. Maar nu snap ik het niet. De 2e poot heb ik niet afgehecht, de 1e wel. Nu staat er: haak 2 lossen en maak die aan die aan de 2e poot vast met een hv. Maar daar is nog een steek die niet afgehecht is is, wat doe ik daar dan mee? Lastig stukje

  Like

  1. Hallo Hanneke, nadat je een pootje gehaakt hebt en deze afgehecht hebt ga je verder met de tweede. Deze hecht je niet af, maar je gaat meteen door met het haken van twee lossen die je vervolgens met een halve vaste bevestigt aan de andere poot. Vervolgens begin je met het lijf. Je haakt nu om de eerste poot heen, in de lossen en om de tweede poot heen zodat het één geheel wordt. Hopelijk kan je nu weer op weg!

   Like

  1. Hoi Hanneke, je begint met 16 vasten aan de ene poot, dan 1 vaste in elk van de twee lossen. Vervolgens haak je weer 16 vasten in de andere poot en ten slotte haak je 1 vaste in elk van de twee lossen. Dit doe je eveneens in de twee lossen die de twee poten met elkaar verbinden. Dan krijg je dus 16 + 2 + 16 + 2 wat 36 steken maakt. Succes!

   Like

   1. Ik voel me heel dom, maar haak je in dezelfde 2 lossen nog een keer 2 vasten?

    Like

   2. Ja, dat klopt. In de voor- en achterkant als het ware. Wanneer je een vaste haakt in een losse (je steekt dan de haaknaald door de twee lussen van de losse heen), zie je als het goed is aan de achterkant daarvan nog een lusje. Daar haak je die tweede keer de vasten in. Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s