Amigurumi·Ontwerp·Patronen

Patroon: Bas de Beer en Ferdinand Vos

Jippie! Eindelijk is het dan zo ver! Na een klein jaar proefhaken, aanpassen en uitproberen kan ik jullie eindelijk vertellen dat twee van mijn patronen vanaf heden te koop zullen zijn via Etsy.

Het eerste patroon uit dit vrolijke gezelschap, is Ferdinand Vos. Ferdinand is langzaamaan het internet al aan het veroveren en valt goed in de smaak bij de hakerscommunity. Het najaar leent zich natuurlijk ook perfect voor het haken van een vosje. Maar, zeg nou eerlijk, eigenlijk past een vos bij elk seizoen! De kleding van Ferdinand biedt gelegenheid tot eindeloos combineren met kleuren. Mijn persoonlijke favorieten zijn herfsttinten en groentinten, maar je kunt natuurlijk ook een kersteditie maken voor de naderende feestdagen. Kortom, dit patroon zal niet snel vervelen!

Crochet pattern Ferdinand Fox

Het tweede patroon dat te vinden is in mijn Etsy-shopje is het patroon van Bas de Beer. Nu al een klassieker. Vooral op markten doet Bas het erg goed. Een leuk berendesign raakt dan ook nooit uit de mode. Je kunt zijn broekje nog een beetje opleuken door er een streng katoen doorheen te weven of varieer eens met zijn vacht en ga voor de ijsbeer.

Crochet pattern Bas Bear

Ik ben nu al benieuwd naar jullie varianten van Ferdinand en Bas. Schroom dan ook niet om het met me te delen via hier of tag me in je bericht op Instagram!

Advertenties

2 gedachten over “Patroon: Bas de Beer en Ferdinand Vos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s